Kahve falında çocuğu öpmek

Kahve falında çocuğu öpmek hayat içinde çok rahat edeceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, kişinin şifa bulacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğu öpmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlarla birlikte olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında küçük çocuğu öpmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin çocuğu öpmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğu öpmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, girdiği işleri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu dudaktan öpmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına işarettir.

Kahve falında çocuğun elini öpmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğu öpmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında kendi çocuğunu öpmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu dudağından öpmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top