Kahve falında çocuğu doğurduğunu görmek

Kahve falında çocuğu doğurduğunu görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında çocuğu doğurduğunu gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken işleri ihmal etmemeye özen göstermelisiniz.

Kahve falında ölmüş erkek çocuğu doğurmak çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında birinin çocuğu doğurduğunu görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, biraz dinleneceğine yorulur.

Kahve falında erkek çocuğu doğurmak ve onu emzirmek başarıya giden yollarının açılacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında kendi çocuğunu tekrar doğurmak zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, işlerinin hemen hallolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu doğurduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karısının erkek çocuğu doğurduğunu görmek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu doğurmak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeke çocuğu doğurmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top