Kahve falında çocuğunu doğurmak

Kahve falında çocuğunu doğurmak moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunu doğurmak gördüyseniz:

  • Kısa zamanda sıkılarak o ortamı terketme arzuları duyabilirsiniz.

Kahve falında çocuğunu doğuramamak sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğu doğurduğunu görmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ikiz erkek çocuğu doğurduğunu görmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun doğurmak uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına delalettir.

Kahve falında başkasının erkek çocuğu doğurduğunu görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğu doğurup emzirmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında çocuğu doğurmak darlık çektiği günlerini unutacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına delalet eder.

Kahve falında erkeke çocuğu doğurmak atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top