Kahve falında kendi çocuğunu tekrar doğurmak

Kahve falında kendi çocuğunu tekrar doğurmak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kendi çocuğunu tekrar doğurmak gördüyseniz:

  • Olumlu kararlar verebilir, tereddüt ettiğiniz konularda bilginizi çoğaltarak karar verebilirsiniz.

Kahve falında kendi çocuğunu tekrar doğurmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunun ölüp tekrar dirildiğini görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğu doğurduğunu görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkek çocuğu doğurmak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında ikiz erkek çocuğu doğurduğunu görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında doğurduğu çocuğu emzirmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu doğurmak emzirmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu doğurduğunu görmek gülen yüzünün de solacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top