Kahve falında civcivin üstüne basmak

Kahve falında civcivin üstüne basmak çok para kazanılacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, sayılacağına ve sevileceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında civcivin üstüne basmak gördüyseniz:

  • Belli tekliflerde bulunmadan önce gereken hazırlıkları yapmanız gerekiyor.

Kahve falında civcivin üstüne basmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne basmak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin üstüne basmak geçim sıkıntısının sona ereceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarların üstüne basmak zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan üstüne basmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne basmak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı üstüne basmak parasız günler geçireceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın üstüne basmak işlerinin çok açılacağına, işlerinin çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top