Kahve falında rengarenk civcivler görmek

Kahve falında rengarenk civcivler görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, hastalıkların son bulacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rengarenk civcivler gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelebilecek iniş çıkışlı durumlar, aşırılıklar veya ani değişiklikler karşısında şaşırsanız da, tolere etmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında rengarenk civcivler görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına, kıtlığın meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında rengarenk civciv görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında rengarenk hayvanlar görmek malının ve parasının çoğalacağına, ele geçen paranın daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında rengarenk örümcek görmek mevki makam sahibi olunacağına, iyi günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında rengarenk boncuklar görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rengarenk terlik görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında rengarenk uçan balonlar görmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında rengarenk boya kalemleri görmek kendisi için isabetli kararlar alacağına, kişinin her türlü zenginliğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top