Kahve falında çimende yılan görmek

Kahve falında çimende yılan görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalettir.

Kahve falında çimende yılan gördüyseniz:

  • Kendinize iyi davranın.

Kahve falında çimende yılan görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında çimenlerde yatmak daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, attığı adımların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çimenlikte gezmek şansın çalışmaya başlayacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına delalettir.

Kahve falında çimen üzerinde yürümek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında çimenli toprak görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, çok uğraş vereceğine inanılır.

Kahve falında çimende koştuğunu görmek kızgınlıkların geçeceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında çimene tutunmak yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çimende yürüdüğünü görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top