Kahve falında çimen üzerinde yürümek

Kahve falında çimen üzerinde yürümek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, cesaretinin yerine geleceğine, muradın gerçekleşeceğine, çok önemli noktalara geleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında çimen üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizi geliştirmeye daha fazla zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında çimen üzerinde yürümek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında islam çimende yürümek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına alamet eder.

Kahve falında çimenli yolda yürümek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, bütçesinin küçüleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil çimende yürümek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında çimen üstünde yürümek bunalıma gireceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çimenlerin üstünde yürümek ticaret sektörüne atılacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslak çimende yürümek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çimende yürüdüğünü görmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top