Kahve falında ıslak çimende yürümek

Kahve falında ıslak çimende yürümek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak çimende yürümek gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen ya da dilinizden düşmeyen şeyleri uygulamaya koymaya karar verebilirsiniz.

Kahve falında ıslak çimende yürümek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimen üzerinde yürümek huzurunun bozulacağına, duyguların karşılık bulacağına delalet eder.

Kahve falında çimende yürüdüğünü görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına delalettir.

Kahve falında çimenlerin üstünde yürümek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çimen üstünde yürümek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında islam çimende yürümek kendisini eve kapatacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına rivayet eder.

Kahve falında çimenli yolda yürümek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kazanç kapılarının açılacağına alamet eder.

Kahve falında çimen üzerinde yürümek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top