Kahve falında cenazeyi düşürmek

Kahve falında cenazeyi düşürmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, tatsız durumların yaşanacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında cenazeyi düşürmek gördüyseniz:

  • Karşılığında bir şey vaat etmeden bazı beklentileri olan kişilere olumlu cevap vermek istemeyebilirsiniz.

Kahve falında cenazeyi düşürmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenazenin düştüğünü görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, beklenilen takdiri alacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin cenazesini görmek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına inanılır.

Kahve falında kızının cenazesini görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında cenazede dua etmek yüksek moralli olacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında cenaze evinde gülmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının cenazesini görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dedemin cenazesini görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top