Kahve falında cenazeyi alkışlamak

Kahve falında cenazeyi alkışlamak takdir edileceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine delalet eder.

Kahve falında cenazeyi alkışlamak gördüyseniz:

  • Mesleki konularda daha temkinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında cenazeyi alkışlamak yılmayacağına, işinden geri kalacağına alamet eder.

Kahve falında birini alkışlamak ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanı alkışlamak tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında cenaze namazı kılmak kredi çekileceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cenazede ağlamak iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında cenazenin yıkandığını görmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında evliya cenazesi görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine yorulur.

Kahve falında cenaze namaz kılmak sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top