Kahve falında birini alkışlamak

Kahve falında birini alkışlamak her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, hatalarını düzelteceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini alkışlamak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz birtakım sıkıntılar içine girebilirsiniz.

Kahve falında birini alkışlamak aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında cenazeyi alkışlamak eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanı alkışlamak ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top