Kahve falında cemre düştüğünü görmek

Kahve falında cemre düştüğünü görmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cemre düştüğünü gördüyseniz:

  • Partneriniz sosyal algınızı bozacak bir davranışınızı meydana çıkartabilir.

Kahve falında cemre düştüğünü görmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cemre ismini duymak haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında pencereden düştüğünü görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında babanın yüksekten düştüğünü görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına işarettir.

Kahve falında çığ düşmesini görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten düşer gibi olmak insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının düşmesini görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kanala düştüğünü görmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top