Kahve falında başkasının düşmesini görmek

Kahve falında başkasının düşmesini görmek rızkın gittikçe azalacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine delalettir.

Kahve falında başkasının düşmesini gördüyseniz:

  • Keyifle olayları başlatabilirsiniz.

Kahve falında bir kişinin düştüğünü görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine inanılır.

Kahve falında kocasının balkondan düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere delalet eder.

Kahve falında denize düşüp çıkmak kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, rahatının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı kadının düştüğünü görmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, büyük adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında bardak düştüğünü görmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin çukura düştüğünü görmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına delalet eder.

Kahve falında eşini düşerken görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asansörden düştüğünü görmek hayallerinin suya düşeceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top