Kahve falında ceketini asmak

Kahve falında ceketini asmak az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, ufkunun açılacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ceketini asmak gördüyseniz:

  • Zorlama ya da baskı uygulanması gereken bir yer varsa, çekinmeden o noktadan giriş yapabilirsiniz.

Kahve falında askıya ceket asmak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, üzeceğine delalettir.

Kahve falında ceket asmak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ceketini asmak rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çamaşır asmak üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini asmak endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabaya bayrak asmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çamaşır asmak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulur.

Kahve falında fotoğraf asmak duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top