Kahve falında kendini asmak

Kahve falında kendini asmak çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, bahtın açılacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kendini asmak gördüyseniz:

  • Evle ilgili beklenmedik durumlar duygusal anlamda sıkıntılara neden olabilir.

Kahve falında don asmak bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evine bayrak asmak gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında tesbihi boynuna asmak elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elbiseyi askıya asmak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yün asmak elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise asmak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına delalettir.

Kahve falında kuranı kerim asmak ekonomik olarak büyük darbe alacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında evde çamaşır asmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, malına gelecek zarara alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top