Kahve falında çay taşımak

Kahve falında çay taşımak sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, para ve makam sahibi olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında çay taşımak gördüyseniz:

  • Ev, aile veya sağlık başlıklı konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında çay taşımak umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine işarettir.

Kahve falında tarçın çayı içmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yere çay dökmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demlik çay görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle çay içmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, verimli olacak işler yapacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş biriyle çay içmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğe çay vermek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, kime danışacağını bilemez olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil çay tarlası görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top