Kahve falında bir erkeğe çay vermek

Kahve falında bir erkeğe çay vermek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğe çay vermek gördüyseniz:

  • Bir arkadaş ya da meslektaşınızın öneri veya tekliflerinin farklı nedenleri olabilir, dikkatle ilerlemekte fayda var.

Kahve falında erkekle çay içmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğe çay vermek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe çay vermek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çay topladığını görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında çayda balık yakalamak başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çay servisi yaptığını görmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çay demlediğini görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında çay ocağında çalışmak sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top