Kahve falında altın sarısı silah görmek

Kahve falında altın sarısı silah görmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, fakirlerin güleceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın sarısı silah gördüyseniz:

  • Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız her şey birden bire ters dönebilir.

Kahve falında altın sarısı silah görmek çok yıpranacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine alamet eder.

Kahve falında sarı silah görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına işaret eder.

Kahve falında altın silah görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında altın renkli silah görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla ateş altında kalmak evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında silah altında kalmak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, sıkıntı yükleneceğine yorulur.

Kahve falında altından silah görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kaplama silah görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top