Kahve falında altın renkli silah görmek

Kahve falında altın renkli silah görmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında altın renkli silah gördüyseniz:

  • Bir süredir, çevrenizdeki bazı kişilerin fikir veya eylemleri aslında bir istikrar içeriyor veya söylediklerinde gerçeklik payı olabilir.

Kahve falında altın renkli silah görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah renkte silah görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş renkli silah görmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında altın sarısı silah görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında altın kaplama silah görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, tartışmalı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında altın silah görmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında silah altında kalmak kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına alamet eder.

Kahve falında silahla ateş altında kalmak sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top