Kahve falında çantamı çaldırmak

Kahve falında çantamı çaldırmak alın terinin karşılığını alacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına inanılır.

Kahve falında çantamı çaldırmak gördüyseniz:

  • İşler soyut olmaktan çıkıp somutlaşmaya başlıyor.

Kahve falında çantadan para çaldırmak sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işarettir.

Kahve falında çantamı çaldırmak bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah çanta çaldırmak istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çantayı çaldırmak dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kol çantasını çaldırmak daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, yüksek bir makama geleceğine işaret eder.

Kahve falında çantadan para çalmak iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çantasını çaldırmak kişinin afiyette olacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına delalettir.

Kahve falında bir çanta dolusu para çalmak gayrimenkul sahibi olunacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top