Kahve falında çantasını çaldırmak

Kahve falında çantasını çaldırmak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında çantasını çaldırmak gördüyseniz:

  • Eşitlik veya adalet konularında başarısız olursanız ilişkilerde, iş birliklerinde ya da ortaklıklarda zorlanmalar yaşanabilir.

Kahve falında para çantasını çaldırmak yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çantanın içindekileri çaldırmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para çantası çaldırmak bir sebeple sıkıntı çekeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına inanılır.

Kahve falında çantadan para çaldırmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine işarettir.

Kahve falında çanta çaldırmak görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çantanı çaldırmak ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına delalettir.

Kahve falında bir çanta dolusu para çalmak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah çanta çaldırmak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top