Kahve falında canavar doğurmak

Kahve falında canavar doğurmak zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, başarılı işlere imza atılacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında canavar doğurmak gördüyseniz:

  • Bazı hedef veya amaçlarınıza ulaşmak konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında canavar doğurmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında göl canavarı görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine işarettir.

Kahve falında siyah canavar görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan canavar görmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işaret eder.

Kahve falında su canavarı görmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında canavar balık görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işaret eder.

Kahve falında denizden canavar çıktığını görmek dinde bilginleşeceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında evde canavar görmek endişelerinin son bulacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top