Kahve falında evde canavar görmek

Kahve falında evde canavar görmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında evde canavar gördüyseniz:

  • Toplumla olan ilişkilerinizde ise, sezgileriniz kullanın.

Kahve falında evde canavar görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan canavar görmek yeni bir yol çizileceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında canavarla savaşmak iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında insan kılığında canavar görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz canavar görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil canavar görmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda canavar görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına delalet eder.

Kahve falında canavar olduğunu görmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top