Kahve falında ölmüş birine portakal vermek

Kahve falında ölmüş birine portakal vermek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kendine döneceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine portakal vermek gördüyseniz:

  • Belli bir konunun üzerine gitmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında portakal koklamak bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında portakal hediye almak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında muz portakal görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin portakal verdiğini görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında daldan portakal koparmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mevsimsiz portakal yemek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yüzünün de güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında portakal sıkmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında portakal çiçeği toplamak evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, eşlerin boşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top