Kahve falında çamurda kaymak

Kahve falında çamurda kaymak Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, kaybettiği şeyi bulmasına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine delalettir.

Kahve falında çamurda kaymak gördüyseniz:

  • Aslında ne kadar dikkatli olursanız olun sıkıntı kaçınılmaz gibi görünüyor.

Kahve falında çamurda kaymak kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurda kaydıgını görmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında çamurdan kaymak sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kaybettiğin bir eşyayı bulmak husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, rütbe edineceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabıyla kaymak kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kaybolan yüzük görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, karanlığın biteceğine yorulur.

Kahve falında ballı kaymak yemek kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaybolan bebeğini bulmak dualarından hayır görmeyeceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top