Kahve falında ayakkabıyla kaymak

Kahve falında ayakkabıyla kaymak hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabıyla kaymak gördüyseniz:

  • Otorite pozisyonundaki kişilerle ilişkilerde veya seyahatler esnasında problemler yaşanabilir.

Kahve falında ayakkabı kaybettiğini görmek muradınıza ereceğinize, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında camide ayakkabı kaybettiğini görmek başkalarının malına göz dikeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kaybolan ayakkabı görmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabıyla kaymak nasibin de kısmetlerin de artacağına, beklediklerini duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybolmuş ayakkabı görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında kaybolan ayakkabıyı giymek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına işarettir.

Kahve falında kaybolan ayakkabıyı bulmak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybolan ayakkabıyı aramak hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top