Kahve falında camide yeşil ışık görmek

Kahve falında camide yeşil ışık görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında camide yeşil ışık gördüyseniz:

  • İlham vermeyen rutin işleri bir kenara bırakıp, yeni yollara sapmalısınız.

Kahve falında camide yeşil ışık görmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına tabir olunur.

Kahve falında camide ışık görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında karanlıkta yeşil ışık görmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ışıkta geçmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil ve kırmızı ışık görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde yeşil ışık görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, dualarının karşılığını göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil trafik ışığı görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ışık görmek mutlu bir insan olunacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top