Kahve falında camide ışık görmek

Kahve falında camide ışık görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, yönetici olacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine işaret eder.

Kahve falında camide ışık gördüyseniz:

  • Egonuzu anlaşılması gereken konulardan ya da pazarlıklardan uzak tutmalısınız.

Kahve falında camide ışık görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına işarettir.

Kahve falında camide yeşil ışık görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ışıklı dağ görmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına delalet eder.

Kahve falında ışık açıp kapamak iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ışık görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar üstünde ışık görmek kazancını katbekat arttıracağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ışıklı yolda yürümek ömrünün de uzun olacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ışıklı ev görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top