Kahve falında camide şeker görmek

Kahve falında camide şeker görmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, kazançta zarar edeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide şeker gördüyseniz:

  • İstemeden sarfettiğiniz sözler nedeniyle çevrenizdeki insanların tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz.

Kahve falında camide şeker görmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide şeker dağıtmak işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide şeker yemek fenalıkta bulunmaya, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camide yangın görmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide cenaze görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında camide tartışmak bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide zina görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına yorulur.

Kahve falında camide çalışmak evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top