Kahve falında altın küpe görmek

Kahve falında altın küpe görmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere yorulur.

Kahve falında altın küpe gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilir veya yaşadığınız kişiler ilişkilerinizi rahatlatacak adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında altın yüzük ve küpe görmek alım gücünün artacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında birisinden altın küpe almak fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, hasta ve üzgün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaybolan altın küpeyi bulmak yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, takdir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkekte altın küpe görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında altın halka küpe görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında altın küpe hediye almak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, helal kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın küpe kırıldığını görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında altın küpe düşürmek rakipsiz hale geleceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top