Kahve falında erkekte altın küpe görmek

Kahve falında erkekte altın küpe görmek yokluk çekmeyeceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, makam sahibi olacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi anlamda feraha ermeye delalettir.

Kahve falında erkekte altın küpe gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa ondan beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Kahve falında erkekte altın küpe görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, işlerinin ağırlaşacağına alamet eder.

Kahve falında bir çift altın küpe görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına rivayet eder.

Kahve falında altın küpe yemek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik küpe görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine inanılır.

Kahve falında kulağa altın küpe takmak sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, rütbe edineceğine delalet eder.

Kahve falında kırık altın küpe görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işarettir.

Kahve falında altın halka küpe görmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına tabir olunur.

Kahve falında altın küpe hediye etmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top