Kahve falında altın küpe düşürmek

Kahve falında altın küpe düşürmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında altın küpe düşürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri aşağı görüyorsunuz.

Kahve falında altın küpe düşürmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, zor günlerden geçeceğine inanılır.

Kahve falında küpesinin düştüğünü görmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında küpenin düştüğünü görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, işin düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında kulaktan küpe düşürmek garanti olacak bir yer edineceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küpenin taşının düştüğünü görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, kişiye hep umut olacağına işarettir.

Kahve falında küpesini düşürmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında küpenin tekini düşürmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında küpe düşürmek büyük savaşların yaşanacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top