Kahve falında küpesini düşürmek

Kahve falında küpesini düşürmek ağız tadından olacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, bunun için sabırsızlanacağına delalet eder.

Kahve falında küpesini düşürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikirlerinizdeki derinliği veya bilgeliği göremeyebilirler.

Kahve falında kulaktan küpe düşürmek işlerin yeni kapılar açacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küpe düşürmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işarettir.

Kahve falında altın küpe düşürmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küpenin taşının düştüğünü görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küpelerini düşürmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında küpenin tekini düşürmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, ele geçen kazancın artacağına inanılır.

Kahve falında küpesini düşürmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küpesinin düştüğünü görmek dertlerinin artacağına, sayılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top