Kahve falında fotoğraf kesmek

Kahve falında fotoğraf kesmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, ticarete adım atacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında fotoğraf kesmek gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya haberler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında fotoğraf kesmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında cami fotoğrafı çekmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında manzara fotoğrafı çekmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında kırık fotoğraf makinesi görmek dış ticarete atılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinle fotoğraf çektirmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında fotoğraf çerçeve görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğün fotoğrafı görmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi vesikalık fotoğrafını görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top