Kahve falında camdan yüzük görmek

Kahve falında camdan yüzük görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine işarettir.

Kahve falında camdan yüzük gördüyseniz:

  • Tavsiyelere göre değil, kendi hislerinize göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında cam yüzük takmak hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına işaret eder.

Kahve falında camdan yüzük görmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camsız pencere görmek malını ve parasını kaybedeceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine işaret eder.

Kahve falında evin camını görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında cam kırığı topladığını görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camlı dolap görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğin camdan düştüğünü görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil cam kırıkları görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top