Kahve falında evin camını görmek

Kahve falında evin camını görmek güvenini sarsacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, yol yordam öğretileceğine işarettir.

Kahve falında evin camını gördüyseniz:

  • veya gruplarla birliktesiniz.

Kahve falında evin camını kırık görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evin camlarını kapatmak yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin camlarını kırmak yakın bir dostla ters düşüleceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin camlarını silmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının evinde cam silmek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin camlarını kırık görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evin camlarının kırıldığını görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına tabir olunur.

Kahve falında evin camının kırıldığını görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top