Kahve falında altın kordon takmak

Kahve falında altın kordon takmak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, rahat nefes alınacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, alkış alacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine tabir olunur.

Kahve falında altın kordon takmak gördüyseniz:

  • Sizin için çok önemli bir konu değilse, bırakın kim ne düşünmek veya kim ne yapmak istiyorsa öyle olsun.

Kahve falında altın kordon takmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine işarettir.

Kahve falında kordon takmak zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına yorulur.

Kahve falında altın kordon görmek fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında göbek kordonunu görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kordonu kesilmemiş bebek görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına işarettir.

Kahve falında bebeği kordonuyla görmek uzun yıllar yaşayacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göbek kordonunu kesmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına işaret eder.

Kahve falında kordonsuz saat görmek acı veren kazalara, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top