Kahve falında altın kordon görmek

Kahve falında altın kordon görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına yorulur.

Kahve falında altın kordon gördüyseniz:

  • Eskiye bağlı kalmak zor olabilir.

Kahve falında altın kordon görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, ancak yılmayacağına delalettir.

Kahve falında altın kordon takmak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, hüsrana uğratacağına delalettir.

Kahve falında siyah kordonlu saat görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kordon takmak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine delalettir.

Kahve falında bebeğin kordonunu kesmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında kordon bağı kesmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına rivayet eder.

Kahve falında saat kordonu görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına inanılır.

Kahve falında bebeği kordonuyla görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top