Kahve falında abur cubur görmek

Kahve falında abur cubur görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında abur cubur gördüyseniz:

  • Size yardımı dokunabilecek meslektaşlarınızla veya iş arkadaşlarınızla bağlantı içindeyken, evinizle ilgili sorumluluklarınızın sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında abur cubur aldığını görmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına işaret eder.

Kahve falında abur cubur yemek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında abur cubur almak iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abur cubur görmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, küs kimselerin barışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top