Kahve falında abur cubur almak

Kahve falında abur cubur almak işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında abur cubur almak gördüyseniz:

  • En iyi sonuçları alabilmek için yeteneklerinizi cilalamanız gerekiyor.

Kahve falında abur cubur almak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine delalet eder.

Kahve falında abur cubur görmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine işarettir.

Kahve falında abur cubur yemek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, kendisine olan güveninin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında abur cubur aldığını görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top