Kahve falında büyük civciv görmek

Kahve falında büyük civciv görmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, daha çok dünya malı edineceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, zarara gireceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında büyük civciv gördüyseniz:

  • Hayatınızda çok önemli yer tutacak birisiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında büyük civciv görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında civciv yuvası görmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında elinde civciv görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, malından ve parasından kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk civciv görmek kendi işine kavuşacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine işaret eder.

Kahve falında civciv sesi duymak içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına işarettir.

Kahve falında tavuk ve civciv görmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüysüz civciv görmek ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde civciv görmek atılan adımların zarar getireceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top