Kahve falında altın gömü görmek

Kahve falında altın gömü görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, verimin ve bereketin geleceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, bahtın açık olmasına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın gömü gördüyseniz:

  • Oldukça mükemmel teklifler sunmanıza rağmen yanlış bir zemin oluşması veya yanlış anlaşılması nedeniyle teklif veya önerileriniz kabul görmeyebilir.

Kahve falında gömü altın görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, bahtının güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında altın gömü görmek rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, dertlerin artacağına delalettir.

Kahve falında altın gömüsü görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında gömü altın bulmak yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında altın gömüsü bulmak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında altın gömü çıkarmak vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabre gömülmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumlara gömülmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top