Kahve falında buğz etmek

Kahve falında buğz etmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, markasını duyuracağına alamet eder.

Kahve falında buğz etmek gördüyseniz:

  • Başka kişilerin kararları ya da yaptıkları değişiklikler nedeniyle bazı şeyler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında burnun yara olduğunu görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının burnunda sümük görmek mesleğine dört elle sarılacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında burnundan uzun kıl koparmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnuna sinek kaçmak dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnu tıkanmak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında burnunda yara olduğunu görmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında burnundan kil kesmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan eliyle sümük çıkarmak tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top