Kahve falında altın diş görmek

Kahve falında altın diş görmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, yüzün güleceğine, işlerin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında altın diş gördüyseniz:

  • Sinirlenmek yerine, daha çok çalışıp kazanan taraf olmalısınız.

Kahve falında altın diş görmek terfi edeceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında altın kaplama diş görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında altın diş taktırmak vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının ağzında altın diş görmek küslüklerin biteceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına alamet eder.

Kahve falında altın diş takmak övgü dolu sözler duyacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın dişler görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine inanılır.

Kahve falında takma altın diş görmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altından diş görmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top