Kahve falında altın diş takmak

Kahve falında altın diş takmak çok mutlu olacağına, sevineceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında altın diş takmak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi hızlandıran veya hayatınızı kolaylaştıran önerilere kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında altın diş takmak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, önünün kapanacağına inanılır.

Kahve falında diş takmak başarının adım adım yaklaşacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dişe teli takmak yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, rahat nefes almaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında ağza diş takmak keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni diş takmak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında damak diş takmak her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet eder.

Kahve falında dişin üstüne diş takmak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında diş çıkarıp takmak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top