Kahve falında boynunu eğmek

Kahve falında boynunu eğmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, işlerinin başarılı olacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, karanlığın biteceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynunu eğmek gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri ilginç maceraları destekleyebilir.

Kahve falında boynunu eğmek hanesindeki rızkın da artacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başını önüne eğmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, daha rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında başını öne eğmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine inanılır.

Kahve falında baş eğmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında boyun eğmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başını eğmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, bütçesinin daralacağına delalettir.

Kahve falında demir eğmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç eğmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top