Kahve falında baş eğmek

Kahve falında baş eğmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sevilip sayılacağına, işlerin canlanacağına, borçlarının da kapanacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında baş eğmek gördüyseniz:

  • İnsiyatifinizi yitirmeyin.

Kahve falında başını önüne eğmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başını öne eğmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine tabir olunur.

Kahve falında başı öne eğmek fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başını eğmek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işaret eder.

Kahve falında baş eğmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında demir eğmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, çok başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında kafayı öne eğmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine delalettir.

Kahve falında boyun eğmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top