Kahve falında boş tepsi görmek

Kahve falında boş tepsi görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında boş tepsi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kıskanabilir veya tehdit altında hissedebilirler.

Kahve falında boş tepsi görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine inanılır.

Kahve falında tepside börek yapmak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine alamet eder.

Kahve falında bir tepsi kadayıf görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında tepsilerle yemek görmek işlerinin yoluna gireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepsi tatlı görmek borçlarının çoğalacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş çay tepsisi görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepsiyle çay görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tepsiden börek yemek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top