Kahve falında tepsilerle yemek görmek

Kahve falında tepsilerle yemek görmek işi ile gündeme geleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepsilerle yemek gördüyseniz:

  • Girişimleriniz, engellenebilir.

Kahve falında tepside yemekler görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir tepsi baklava yemek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına inanılır.

Kahve falında tepsiden börek yemek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında tepsiyle baklava yemek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepside yemek vermek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına işaret eder.

Kahve falında tepsilerle yemek görmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına yorulur.

Kahve falında tepside baklava yemek sağlam bir kariyer edineceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet eder.

Kahve falında tepside tatlı yemek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top